customer-service credit-card delivery sweden
Snabba leveranser
Kunnig kundtjänst
Kort, faktura och leasing

Götene UFO

Götene UFO AB är ett gammalt och anrikt företag som ända sedan starten 1953 ägnat sig åt svetsning och bearbetning av höghållfasta konstruktionsstål. Under de senaste 20 åren har fokus legat på konstruktion, tillverkning och försäljning av redskap till grävmaskiner och hjullastare. Företagets mål är att leda utvecklingen av kvalitetsprodukter till entreprenadbranschen.

Götene UFO är ett företag som alltid sätter kunden i centrum, och ger sig aldrig förrän kunden är nöjd. Under 2015 förvärvades Umeå Försäljning AB och fusionerades då ihop till att bli ett och samma företag.

I Götene UFOs produktportfölj finner man bl.a grävskopor/djupskopor, stubbrytare, kabelskopor, VA-skopor, planeringsskopor, profilskopor, gallerskopor, avjämningsbalkar, tjälbrytare, tjälkrok, asfaltskärare, gaffelställ. Man finner även produkter såsom lastskopor, planeringsskopor för grävmaskin, sandspridarskopor, vikplogar och timmergafflar. Samtliga produkter är av högsta kvalitet och anpassade för att klara de tuffaste entreprenaduppdragen.