customer-service credit-card delivery sweden
Snabba leveranser
Kunnig kundtjänst
Kort, faktura och leasing

Köp produkter på Todd Timber via leasing

För dig som har ett företag (ex. enskild firma, aktiebolag) så har du nu full möjlighet att köpa produkter på Todd Timber och dela upp dina betalningar på den tid du önskar. Vi samarbetar med Wasa Kredit som är ett välrenommerat företag inom Länsförsäkringar-gruppen. Tillsammans har vi tagit fram en oslagbar leasing-lösning som är anpassad och utformad efter våra kunders önskemål.

Hur fungerar leasing?

  1. Jo, du plockar ihop de varor du önskar köpa, går sedan till ”kassan” där du kan välja betalningsalternativ. Där kryssar du för leasing, och får sedan välja den tid du vill ha för att betala av produkten/erna. Du kommer se att månadskostnaden förändrar sig beroende på vilken leasingtid du väljer. Du kan sedan välja om du vill signera leasingavtalet för hand eller via Mobilt BankID. Vi rekommenderar att du väljer Mobilt BankID vilket innebär att du får hem varorna snabbare.
  2. När ordern kommit in till oss så gör vi en sedvanlig kreditupplysning. Om allt ser bra ut så kommer ett avtal skickas till dig via e-post som du signerar för hand eller via Mobilt BankID.

Om du signerar för hand så kan du skicka tillbaka avtalet till oss via fysisk post eller e-post.

Sedan är det bara att invänta leverans.

Kom ihåg att du endast kan använda leasing som alternativ om du har valt åtminstone en produkt som kostar 6000 kr eller högre i din varukorg.

Viktigt att veta är att äganderätten av varan går över till dig som kund efter leasingperiodens slut.

Vad är fördelarna med leasing?

  • Leasing är ett enkelt och förmånligt sätt att anskaffa utrustning utan att binda kapital eller använda sina bankmässiga säkerheter. Företaget låser därmed inte upp sitt kreditutrymme.
  • Den leasade utrustningen utgör säkerheten för finansieringen och ofta krävs inte några kompletterande säkerheter.
  • Leasingtiden, och därmed kostnaden, anpassas bland annat till utrustningens ekonomiska livslängd. Vanligen är leasingtiden 24-60 månader.
  • Leasingavgiften är skattemässigt avdragsgill, det vill säga den dras som en kostnad och företaget får också lyfta hela momsen för leasingen.
  • Leasingtiden påverkar endast resultaträkningen, eftersom utrustningen inte tas upp som en tillgång i balansräkningen.
  • Budgeteringen och likviditetsplaneringen blir enkel då leasingtagaren i förväg känner till leasingavgiften för hela avtalstiden och att finansieringen är tryggad under hela leasingperioden.

Kontakta oss om du har frågor kring finansiering av ditt planerade köp.

Telefon: 010-200 77 25

E-post: kundservice@toddtimber.com