customer-service credit-card delivery sweden
Snabba leveranser
Kunnig kundtjänst
Kort, faktura och leasing

Om Todd Timber

Om Todd Timber

På en lerig åker en regnig försommardag i Skåne kläcktes en idé. En trasig skopa skulle ersättas till lantbruket. Som vanligt när ny materiel skulle införskaffas innebar detta en tidskrävande process för att jämföra nya produkter, priser och leverantörer. Utifrån detta började våra tankar ta form kring en enkel idé: att på ett enkelt, bekvämt och billigare sätt handla lantbruks-, entreprenad- och skogsprodukter online.

Grundarna av Todd Timber, Magnus, Fredrik och Erik, spenderade lång tid med att diskutera med “typiska” potentiella kunder som är frekventa köpare av denna typ av produkter och upptäckte att samtliga saknade en och samma sak: En plats där man finner ett uppdaterat sortiment med många relevanta märken och med ett stort urval av produkter och modeller till bra priser. En online-butik med rätt affärsmodell skulle kunna erbjuda ett sortiment utan motstycke till kunder över stora geografiska områden.

De egna erfarenheterna från hur man driver ett “klassiskt” lantbruk i modern tid, insikten i inköpsprocesser och vilka produkter man generellt köper in till ett jord- och skogsbruk blev ovärderliga i detta sammanhang. Denna kunskap i kombination med en stor erfarenhet hos resten av teamet av att skapa bra e-handelslösningar banade det väg för vad Todd Timber är idag.

Todd Timber har gått från idé till handling och har idag ett kontor i centrala Stockholm. Det är en plats för teamet att samlas, diskutera och utveckla men de rör sig mest omkring i Sverige för att möta leverantörer och kunder. Där ute i verkligheten föddes idén. Där ute i verkligheten möter era behov Todd Timbers erbjudanden. Todd Timber gör din verklighet lite enklare.

Välkommen!