customer-service credit-card delivery sweden
Spana in årets största rea på vårt Vedsäcks-sortiment. Kampanjen pågår till söndag den 10 december eller så långt lagret räcker!
Snabba leveranser
Kunnig kundtjänst
Kort, faktura och leasing

Gyokucho Razorsaw

Ska du köpa såg? Eller ännu mer specifikt, köpa såg från just Gyokucho Razorsaw? Då har du kommit till rätt ställe. Hos Todd Timber hittar du flera sågar från Gyokucho Razorsaw. Det som utmärker sågarna från just denna tillverkaren är att sågarna har utbytbara blad. Inom det området är Gyokucho Razorsaw världens största producent. Vi har flera varianter av japanska sågar. Allt från mer robusta grovtandade grensågar för tjocka grenar, till handsåg som passar såväl grovt timmer som mindre kvistar. Självklart hittar du även separata sågblad till din handsåg, med olika bladlängd och tandavstånd.

Gyokucho Razorsaw är en tillverkare som producerar sågar av hög kvalitet men till väldigt bra priser. Detta tycker vi på Todd Timber är väldigt viktigt och värdesätter. Det är viktigt för oss att produkterna håller lång livslängd och därför tar vi bara in produkter från tillverkare som vi verkligen tror på. Sågtänderna kontrolleras och härdas var för sig genom en metod som är speciellt framtagen av just Gyokucho. Det är bland annat detta som ger sågbladen en så lång livslängd. En annan stor fördel är att sågarna ger väldigt fina snitt då de flesta japanska sågarna sågar med draget tillbaka. På så sätt blir det fina snitt och så lite material som möjligt går till spillo. Köper du en såg från Gyokucho kommer du inte att bli besviken. Är du osäker på ditt val och har frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.